Hallo Gast
Login
Sluiten
Registreren
Sluiten
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Nu doneren

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Onze hoofdsponsoren

Nieuwste donaties

Installatie van de maand

Met de installatie van de maand willen ongeacht van de grootte van de installatie of de opbrengsten ervan onze gewetensvolle en betrouwbare gebruikers de kans bieden, met hun installatie een prijs te winnen en voor één maand, met hun PV installatie in het middelpunt van Sonnenertag te staan.

Elke van de bij ons geregistreerde installatie is kandidaat voor de installatie van de maand. Hoe dat nu precies in z’n werk gaat en aan welke voorwaarden er moet voldaan worden kunt U hier lezen: Wiki: Erträge richtig eingeben

De keuze van de installatie van de maand gebeurt steeds in de nacht van de 10e op de 11e van de maand. Onze PV-bezitters kunnen zich natuurlijk elke maan weer kandidaat stellen voor de installatie van de maand. De winnaars tot nu toe waren altijd zeer tevreden met het paket met de prijs.

Installatie van de maand April 2019

Installatie van de maand

April 2019
t.prestel
t.prestel
ModuleASE-260-DG-FT/EFG
Geïnstalleerde kWp41.86
Postnummer87496
PlaatsUntrasried
ProvincieBayern
LandGermany Germany

Zwiesel Kristallglas AG feliciteert de winnaar van de "Installatie van de maand"

Zwiesel Kristallglas AG
Zwiesel Kristallglas AG
Als kado krijgt u 4 x 6 glazen uit de \"PURE\" serie van het merk Schott Zwiesel. U krijgt de maten 8545/0 8545/1, 8545/7 en 8545/79, voor zowel witte wijn, rode wijn, champagne, en long-drink.

Het Solarlog-competenticentrum Regen feliciteert de winnaar van de "Installatie van de maand".

Solarlog-Shop24.de Solarlog-Shop24.de