Hallo Gast
Login
Sluiten
Registreren
Sluiten
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Nu doneren

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Onze hoofdsponsoren

Nieuwste donaties

visie

Sonnenertrag Vision

Energie is een wereldwijd problem. Hernieuwbare energie ook. Wij bij Sonnenertrag hebben ons tot doel gesteld, mensen de mogelijkheid te bieden om zich onafhankelijk over zonneënergie en haar opbrengsten te informeren. Dit gebeurt zowel globaal als regionaal.

Iedere producent heeft natuurlijk het beste product, elk land de beste omstandigheden, iedere eigenaar natuurlijk de beste installatie.

Is dit echt zo??

Sonnenertrag biedt voor bezoekers interessante vergelijkingen en statistieken om dit te onderzoeken. Nog interessanter wordt Sonnenertrag voor bezitters van een fotovoltaïsche installatie. Enkel diegene die zijn installatie opvolgt zal er lang plezier aan hebben. Het spreekt voor zich, dat we voortdurend aan verbeteringen en nieuwe projecten werken. Een idee, een wereld, een Community met een naam.

Sonnenertrag

Ons motto was van bij aanvang \"Geven en nehen\" en precies zo, heeft het, en zal het ook functioneren. U voedt onze databank met correcte informatie en krijgt daarvoor vele vergelijkingen en statistieken voor in ruil.

Sonnenertrag wordt op dit moment door mezelf en door reclame gefinancierd. Daardoor zijn we onafhankelijk en wordt/moet met geen enkele sponsor rekening worden gehouden.

Alleen wanneer het idee van bij het begin snor zit, zal het resultaat er naar zijn. Hier hebben we nog een hele hoop werk. Gaat u mee met ons naar een betere toekomst. Een mooie groene wereld zonder oorlog, zonder honger en geen energieproblemen. Gaat u met Sonnenertrag een stukje van haar weg. Elke bezoeker, elke gebruiker en elk nieuw lid van het team is voor ons belangrijk.

Zonnige groeten