Hallo Gast
Login
Sluiten
Registreren
Sluiten
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Nu doneren

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Onze hoofdsponsoren

Nieuwste donaties

PV Fora

De belangrijkste internetpagina's om de juiste informatie over een PV-systeem te krijgen zijn misschien wel de fora. Daar vindt u onafhankelijke informatie van mensen die vaak al jarenlange ervaring hebben met PV-systemen en die u graag helpen. U kunt er ondersteuning krijgen en antwoorden op vragen en problemen.

Ik kan u alleen maar aanbevelen om uw offerte/aanbieding voor een PV-installatie te laten checken op een forum over PV. Binnen korte tijd zult u van andere gebruikers duidelijke en concrete gegevens teruggekoppeld krijgt. Het grootste forum in Duitsland is Photovoltaikforum.com, maar de grootte van het forum is van minder belang. De gebruikers maken dat een forum goed en informatief is en nieuwe gebruikers en geïnteresseerden helpen met het beantwoorden van hun vragen. 'Geven en nemen' is altijd al het motto van sonnenertrag.

Partnerfora van sonnenertrag

Forum Zon (D/A/CH) voor Duitsland

Zonne-energie forum voor België en Nederland

actief, maar ook op andere fora die zich met het thema zonnestroom/PV bezighouden.

U kent of beheert een forum over zonnestroom/zonnepanelen/PV-installaties? U kent en ondersteund sonnenertrag? We nemen graag uw partnerforum op. Bijzonder in Italië zoeken we nog ondersteuning.